Leapp kortingscode, korting & actie

Leapp kortingscode, korting & actie

Love!t
Kortingalarm
Wil je op de hoogte blijven van de beste en leukste kortingen van Leapp
Houdt mij op de hoogte

Leapp kortingscode

Opzoek naar een voordelige nieuwe laptop of iPhone? Maak dan gebruik van een Leapp kortingscode en bestel jouw eigen Apple producten tweedehands aan. Alle laptops zijn weer helemaal terug gebracht naar fabrieksinstellingen en eventueel zijn er onderdelen vervangen. Je hebt zo eigenlijk weer een zo goed als nieuwe laptop waarop je ook nog eens een leuke Leapp korting krijgt met onze unieke kortingscode. Je kan zo voordelig een Macbook of iMac aanschaffen.

Leapp korting

Bestel met een speciale Leapp korting jouw producten extra voordelig. Online hebben wij bij KortingQueen altijd de laatste aanbiedingen staan. Je bent zo altijd op de hoogte van de vaste lage prijs voor een nieuw product. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest recente aanbiedingen online staan bij Leapp. Je weet zo zeker dat je de juiste keuze maakt als je online gaat shoppen voor een leuke deal. Check dus eerst je eigen KortingQueen voordat je een bestelling plaatst.

Over Leapp

Leapp koopt tweedehands macbooks en imacs op bij grote bedrijven die alweer toe zijn aan het nieuwste model. Sommige modellen zijn slechts 1 tot 2 jaar gebruikt voordat ze worden vervangen. Leapp koopt de modellen op en test ze uitvoerig nadat ze zijn teruggebracht tot fabrieksinstellingen. Vervolgens worden de producten ingepakt en eventueel onderdelen vervangen. Alle producten liggen direct klaar voor verzending zodat je jouw nieuwe laptop al snel in huis hebt.

Garantie

Als je normaal een laptop koopt op Marktplaats dan heb je geen garantie. Bij Leapp krijg je altijd gewoon 12 maanden garantie op je aankopen. Je weet zo zeker dat je een goed product koopt ondanks dat je een tweedehands product aanschaft. Dankzij onze kortingscode wordt het ook nog eens extra voordelig om tweedehands te shoppen voor Apple producten. Wij zorgen ervoor dat de klant tevreden is en nog lang kan genieten van zijn nieuwe Macbook of iMac.
iPhone 5 al vanaf €459,00
Leapp kortingscode, korting & actie korting
Koop vandaag nog een refurbished iPhone 5 en bespaar minimaal €200,00
Bekijken
Leuke andere winkels