Blurb kortingscode, korting & actie

Blurb kortingscode, korting & actie

Love!t
Kortingalarm
Wil je op de hoogte blijven van de beste en leukste kortingen van Blurb
Houdt mij op de hoogte

Blurb kortingscode

Droom jij er als schrijver van om gepubliceerd te worden? Als het telkens niet lukt om een uitgeverij te vinden dan kan je het ook gewoon zelf proberen. Bij Blurb laat je jouw boeken vereeuwigen en kan je ze laten drukken. Met de Blurb kortingscode krijg je direct een leuke korting op het drukken van je boek. Wij zorgen ervoor dat je elke keer weer een recente code hebt om je boek of magazine professioneel te laten drukken.

Blurb korting

Blurb korting geeft je recht op een leuke aanbieding om je eigen boeken of tijdschriften te laten drukken. Je kan het zo eens uitproberen en je verhaal toch nog een doel geven. Naast bestaande boeken kan je de korting ook gebruiken om e-book te laten maken. Je kan zo je boek aan een breder publiek aanbieden en misschien zelfs internationaal je boek proberen te verkopen.

Over Blurb

Blurb helpt je bij het uitgeven van je eigen boeken. Misschien heb je een boek geschreven dat je alleen wil delen met familieleden of je wil proberen je verhaal in de winkel te verkopen. Van kookboeken tot levensverhalen alles is mogelijk en kan zonder toestemming in de shop gedrukt worden. Daarnaast wordt je ook nog eens geholpen om je boek op verschillende kanalen te verkopen. Dit alles kan tegen een klein prijsje met de Blurb kortingscode.

Verkoop je boek.

Blurb helpt je gratis bij de verkoop van je boeken in meer dan 39.000 online boekenwinkels waaronder Amazon en Barnes & Noble. Jouw boek kan on demand verkocht worden zodat je boek pas gedrukt wordt zodra deze verkocht is. Je loopt zo geen risico om je werk te publiceren. Alles wordt door Blurb geregeld als je on demand werkt. Denk hierbij aan de verzending, drukken en zelfs de klantenservice als er problemen of vragen zijn over je boek. Maak hiervoor ook gebruik van de Blurb kortingscode.
Helaas geen kortingen en/of acties op dit moment