Greetz kortingscode, korting & actie

Greetz kortingscode, korting & actie

Love!t
Kortingalarm
Wil je op de hoogte blijven van de beste en leukste kortingen van Greetz
Houdt mij op de hoogte

Greetz kortingscode

Met de Greetz kortingscode veras je iemand voordelig met een kaartje. Je betaalt slechts een fractie van de normale kosten voor een kaartje. Je verassing stel je online samen op de website en zodra iemand een kaartje ontvangt krijg je direct leuke reacties. Met een Greetz kortingscode zorg je ervoor dat er regelmatig een verassing op de deurmat valt van een vriend(in), familielid of collega.

Greetz korting

Ontvang direct Greetz korting op je bestelling zodra je een kaartje wil versturen naar een familielid of vriend(in). Met korting is het extra leuk om iemand een kaartje te sturen. Een kaartje is heel persoonlijk en echt een verassing op de deurmat! Door gebruik te maken van Greetz korting betaal je nooit teveel voor een kaartje. Je kan de korting op verschillende kaartjes gebruiken en zelfs op cadeaus die je online kan versturen.

Over Greetz

Greetz is een bedrijf dat oorspronkelijk is begonnen voor het sturen van kaartjes. Tegenwoordig kan je van alles per post versturen naar een geliefde, vriend(in), collega of familielid. Van een cadeautje voor een verjaardag tot een bosje bloemen met een beterschapswens. Bij Greetz doen ze er alles aan om iemand attent te verassen tijdens een speciale dag of gebeurtenis.

Stuur een cadeau!

Naast kaartjes kan je ook leuke cadeaus versturen met Greetz. Handig als je even niet in de buurt bent om een verjaardag te vieren. Je kan zo gewoon een cadeau sturen per post. Met een simpel gebaar laat je weten dat je aan iemand gedacht hebt. Is er bijvoorbeeld een collega langdurig ziek? Stuur met Greetz een fruitmand om te laten weten dat je aan je collega hebt gedacht. Of stuur een bosje bloemen per post! Het is allemaal mogelijk in samenwerking met Greetz.
Helaas geen kortingen en/of acties op dit moment
Leuke andere winkels