Hertz kortingscode, korting & actie

Hertz kortingscode, korting & actie

Love!t
Kortingalarm
Wil je op de hoogte blijven van de beste en leukste kortingen van Hertz
Houdt mij op de hoogte

Hertz kortingscode

Hertz kortingscode kan je gebruiken om overal ter wereld voordelig een auto te huren. Je kan een auto huren op je vakantiebestemming of gewoon in eigenland. Handig als je even tijdelijk een auto nodig hebt of juist een grotere auto om op je bestemming te komen. Wij helpen je graag aan een voordelige auto door een Hertz kortingscode te geven. Met deze code krijg je direct korting op de huurprijs van je nieuwe auto.

Hertz korting

Wil je gebruik maken van een leuke Hertz korting? Wij hebben online verschillende kortingscodes geplaatst zodat je altijd voordelig uit bent. Je kan zo tot wel tientallen procenten minder betalen voor het huren van een nieuwe auto. Je bent nu nog maar een paar euro per dag kwijt voor het huren van een auto in Europa! Vooral als je een langere tijd in het buitenland verblijft loopt de Hertz korting steeds hoger op.

Over Hertz

Hertz heeft al meer dan 90 jaar ervaringen in het verhuren van voertuigen over de hele wereld. Een groot voordeel aan het autoverhuurbedrijf is dat ze echt overal ter wereld aanwezig zijn. Er zijn ook regelmatig Hertz vestigingen te vinden op vliegvelden waar auto’s direct gehuurd kunnen worden of opgehaald. Zo staat jouw huurauto direct voor je klaar op het vliegveld.

Studenten krijgen korting.

Uniek bij Hertz is toch wel de studentenkorting. Bij de meeste verhuurbedrijven mag je juist geen auto huren als student. Bij Hert krijg je studentenkorting als je student bent en minimaal een jaar je rijbewijs hebt. Je korting kan oplopen tot wel 20%! Leuk als je even snel een auto nodig hebt om naar je vakantiebestemming te gaan vanaf het vliegveld. Je mag al een auto huren vanaf 19 jaar! In sommige landen is er wel een uitzondering en mogen jongeren helaas geen auto huren onder de 25 jaar. Dit heeft te maken met de regels in het land van bestemming.
Lente sale
Hertz kortingscode, korting & actie kortingscode
Er heerlijk op uit met deze mooi lentedagen? Hertz biedt de allerscherpste prijzen voor hun beste auto's
Bekijken
Leuke andere winkels